İnsan Bakım Seminerleri-1 İnsan Nedir, Ne Değildir?

Seminerlerimizin birincisinde Prof. Dr. Harun TEPE’nin konuşmacı olduğu “İnsan Nedir, Ne Değildir?” konu başlıklı etkinliğimiz 26.03.2021 tarihinde gerçekleştirilmiş ve yoğun ilgiyle izlenmiştir. Prof. Dr. Harun TEPE, insanı Max Scheler, Immanuel Kant, Arthur Schopenhauer ve Friedrich Nietzsche’nin felsefesi ile anlatmıştır. Etkinlik kayıtlarına youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Harun TEPE; Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde ve Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Hakları Anabilim dalında Etik, İnsan Felsefesi ve İnsan Hakları konularında dersler vermektedir. 2010-2014 yılları arası UNESCO Türkiye Milli Komisyonu’nda Yönetim Kurulu üyesi, Felsefe İhtisas ve İnsan Hakları İhtisas Komiteleri Başkanı; Hacettepe Üniversitesi Akademik Etik Kurul üyesi; YÖK, Sosyal ve Beşeri Bilimler Etik Kurulu üyesi; Hacettepe Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Yayın Etiği Kurulu başkanı olarak görev yapmıştır. TTB Merkez Etik Kurul Üyesi, 2008 yılından bu yana Hacettepe Üniversitesi İnsan Hakları ve Felsefesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Ayrıca Türkiye Felsefe Kurum Yönetim Kurulu üyesidir. Felsefe, insan, insan hakları ve etik konusunda çok sayıda kitap ve yayını bulunmaktadır.

Eklenme tarihi: 23.12.2022 17:57:37
Son güncelleme: 23.12.2022 17:59:53